A fost odată ca niciodată ….

  0
  131

  A fost odată ca niciodată niște tineri români minunați care au iubit libertatea mai mult decât propria viață. Mulți dintre ei au devenit Nemuritori. Au fost uciși tot de niște români ce nu-și doreau libertate, ci doar supunerea. Ucigașii mergeau după un scenariu ori ordine și iar după o supunere umilă.

  Au fost odată ca niciodată mulți tineri dornici doar de libertate. Au căutat porția de libertate mai mult decât hrana. Au alergat după o libertatea pe care și-au dorit-o și bunici lor, dar acestora i-a fost furată și ascunsă prin diferite lagăre politice, pe la Canalul Dunărea-Marea Neagră ori prin temnice ucigătoare. Acești tineri, urmașii celor din 1947, au ieșit încrezători în stradă pentru a alunga comunismul din România. Și au reușit!

  A fost odată ca niciodată mulți tineri români frumoși ce au crezut în democrație, dar după ani au fost păcăliți.

  Au trecut 34 de ani de la Revoluția din 22 Decembrie 1989 și încă nu știm ce s-a întâmplat.

  Umblăm de 34 de ani după un adevăr pe care repede nu cred că-l vom vedea.

  Nu cunoaștem de ce au murit așa de mulți tineri, de ce au fost uciși cuplu Ceaușescu atât de repede, de ce Iliescu a spus la început, în primele zile ale Revoluție, că sunt 60.000 de victime, de ce am fost atât de mințiți, de ce încă suntem mințiți.

  Au trecut 34 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, au trecut 4 președinți pe la putere. Cu toții ne-au promis adevărul, dar adevărul încă nu a ajuns în casele românilor.

  Să ne rugăm, zi de zi, pentru tinerii care s-au sacrificat în numele libertății, pentru Eroii noștrii ce au crezut în libertatea.

  Vă rog, să ne rugăm zi de zi pentru Eroii noștrii!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.