Americanii își doresc pacea în Europa?

  0
  107

  În ultima perioadă de timp, am tot citit știri legate de înarmarea necontrolată a Ucrainei de către SUA.

  Americanul ăsta e tare ciudat, de neînțeles, pe de-o parte îndeamnă la pace pe toată lumea, iar pe cealaltă parte cară arme în Ucraina pe diferite rute numai pentru a menține flacăra războiului aprinsă.

  România a început să sufere din cauza conflictului din Ucraina. Prețurile cresc zilnic, traficul este îngreunat, banii devin din ce în mai scumpi, semn că lucrurile nu sunt bune.

  În istoria noastră modernă nu prea am întâlnit ca USA, Rusia sau Ucraina să aibă un mare respect față de România. Mai degrabă, statele mai sus menționate, ne-au simpatizat atunci când eram nițeluși puternici, adică în perioada când aveam industrie și politicieni adevărați, nu mucavalele din ziua de astăzi.

  Coada de zeci de kilometri cu tiruri, majoritatea ucrainene, care tranzitează județul Suceava, este o povară de început, iar dacă va continua războiul povară se va transforma într-o problemă mare. Practic ne va rupe județul în două și ne va distruge infrastructura rutieră, și așa fărâmițată, iar prin vibrațiile provocate de tiruri vor crapă multe case aflate la șosea. Culmea este că partea ucraineană îngreunează accesul, semn că nesimțirea ori lipsa de reacție vine tocmai din zona celui care are nevoie de ajutor.

  Că să fie bine milioane de oameni au o singură întrebare: oare americanii își doresc cu adevărat pacea?

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.