Bulișor îi va lua locul lui Bulă, dacă îl acceptă Mutu

  0
  264

  Este greu să vorbești serios de actualii politicieni români din simplul motiv că sunt paraleli cu ceea ce fac. Nu au nimic în comun cu binele românilor sau cu voința unei părți importante dintre români.

  Domnul Ciucă și-a preluat mandatul de Prim-ministru al României în noiembrie 2021(l-am simțit de mult că era „băgat în față” pentru așa ceva!). Este al 70 prim-ministru al României, 69 este ocupat de dl. Florin Cîțu). Vă aduceți aminte că la început, domnul Ciucă nici nu știa să vorbească? Lega 2, 3, 4 cuvinte cu „ă, î, ă ,ă”. Frazele erau rupte din realitate, iar ideile mult împrăștiate. Cu timpul, ajutat probabil de George Flutur, a mai învățat puțin din taina vorbitului.

  Mandatul domnului general a fost unul foarte șters, supus, umil, total pentru Ucraina-UE-USA. Nu a făcut ceva cu care să rămână în istorie. Din nefericire a îmbrăcat „haina lui Bulă” și a jucat exact cum a „grăit” (culmea paradoxului) Mutu de la Cotroceni.

  Cu o asemenea pereche, România a avut cea mai dezastruoasă conducere de stat. A bătut orice președinte și premier din toată Europa modernă. Sincer, cred că România poate avea parte de mai mulți incapabili conducători! Nu cred că s-a ajuns la „fundul sacului” la categoria „politicieni proști”.

  În scut timp, dacă se respectă înțelegerea, va ajunge prim-ministru o altă catastrofă politică ce poartă numele de Ciolacu (CC este la putere).

  Dacă ne uităm la ce șefi de partid au avut cei de la PSD, domnul Marcel Ciolacu a ajuns unde a ajuns dintr-o mare eroare. Ca și „inteligență” și supunere, seamănă leit cu domnul Ciucă sau cu domnul Iohannis, deci ar fi o legătură perfectă pentru „bunăstarea” românilor.

  Domnul Ciucă întregește galeria comicilor politicieni din România postdecembristă. Mergând către un pamflet reușit, avem parte de un Bulișor.

  Cu alte cuvinte Bulișor îi va lua locul lui Bulă, cu acceptul Mutului!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.