Când ai puțini neuroni, te transformi în Comisia Europeană

  0
  825

  Comisia Europeană își dorește o macro schimbare cultural-religioasă și vrea să aplice unele decizii destul de dure, care vor afecta relațiile dintre statele membre UE și așa tensionate din cauza oscilării calității vieții, iar aici mă refer la un posibil conflict între fostele state membre ale Pactului de la Varșovia, care au rămas în mare parte catolice ori ortodoxe și cele cu o vechime în ale democrației, dar care s-au îndepărat de credință.

  Potrivit presei, Comisia Europeană a creat un nou ghid de comunicare internă, iar la secțiunea dedicată culturilor și religiilor sunt unele recomandări destul de neinspirate, ca să nu spun total ilogice și pline de prostie. Să te îndemne CE să renunți la denumirea de Crăciun, la numele de Maria sau Ion, la domnișoară, etc, etc, etc, deja te face să te gândești că unii angajați europeni provin din alte lumi.  

  Noul val al politicii europene, ”politically correct”, este o continuare a gândirii promovate de V.I. Lenin și Lev Troțki, adică să fim egali în societate, lipsiți de credință, iar averea, cu alte cuvinte, bunurile, să fie toate la comun.

  Cei din CE nu renunță la privilegiile puterii, cum nu au renunțat nici comuniștii, dar își doresc un ”om european nou”, care să nu mai fie supus (în sensul plăcut al cuvântuli) unei religii, la fel ca și Lenin sau Troțki, diferența sau pașii moderni, pe care-i fac leniniștii, troțkiștii din ziua de astăzi, ne duc într-o zonă unde se dorește ca noi, să renunță și la identitatea, adică să ne debarasăm de cele mai dulci și sfinte cuvinte din întregul Univers respectiv mama și tata, totul pentru niște mofturi ireale, neînțelese de mințile și gândirile tradiționale, dar acceptate tacit chiar de către Vatican.

  Dorința uriașă de a modela definiția Crăciunului, i-a împins pe cei de la Comisia Europeană într-o zonă malefică, departe de istoria omenirii, ceea ce m-a făcut să cred că sunt niște continuatori ai politicii distructive a omului tradițional, practicate de vechea URSS, cu alte cuvinte, câțiva spermatozoizi scăpați de la Mausoleul lui Lenin, s-au oprit exact deasupra Bruxelului și s-au transformat în reprezentanți ai CE.

  Sper că toată tevatura creată de leniniștii și troțkiștii ascunși prin Comisia Europeană să rămână la nivel doar de propunere, iar Bunul Dumnezeu să-i lumineze și să-i aducă pe drumul cel bun.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.