Când frigul este recomandat de tovarășul profesor Iohannis

  0
  98

  Aud că prin școlile sucevene, datorită lipsei banilor, căldura a devenit un moft.

  Din punctul meu de vedere și din experiența trecutului, cu greu poți învăța pe frig. Este strigător de grav ca copiii din secolul XXI să se chinuie cu frigul din școală, mai ales că utilitățile nu mai sunt un moft sau un lux.

  Perioada pe care o trăim acum îmi aduce aminte de vremurile tovarășilor, când totul era raționalizat. Erai obligat să faci economie la curent, gaz, mâncare. Și îmi mai aduc aminte cum la radio Europa liberă se critica ce mod de viață avem, cu alte cuvinte cum ne înfometau sau ne umileau comuniștii, iar ei, capitaliștii, o duceau bine. În 2022 comuniștii nu mai sunt la putere prin Europa. Bine, ei sunt ascunși sub titulatura de președinte, ministru, parlamentar, etc.

  Din nefericire, când se instalează răul într-o societate, cu greu poți să aduci normalul la locul lui. Reușești doar printr-o revoluție, revoltă sau printr-un război.

  Președintele nostru, tovarășul Iohannis, începând de luna trecută promovează frigul, dând vina pe rus, dar uită repede că președintele României, funcție pe care încă o deține, prin jurământul depus este obligat să ne apere.

  Jurământul pentru tovarășul Iohannis nu reprezintă mare treabă și nici nu-l macină conștiința. Dacă binele se află lângă el și lângă prietenii pe care îi are, de majoritate uită repede. Un om sătul nu-l înțelege pe unul flămând!

  Frigul din școli trebuie eliminat repede, iar de acest aspect trebuie să se ocupe inclusiv tovarășul Iohannis.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.