”Când tata-i prost și copiilor le merge rău”

  0
  126

  Din nefericire liderii Primăriei municipiului Suceava nu locuiesc în municipiul Suceava, deci nu prea au interes ori plăcere de a rezolva problemele sucevenilor. Primarul și cei doi viceprimari dorm într-o locuință care nu se află în zona pe care o „păstoresc”.

  Unul iubește Prelipca, altul Ipotești, iar celălalt Șcheia, iar cu toate acestea cică ”cunosc” problemele celor care stau în municipiul Suceava.

  Cred că este timpul, ca după 20 de ani, sucevenii să-și îndrepte privirea și votul către un alt primar!

  Domnul Ion Lugu ne-a demostrat ceea ce poate. Se vede cu ochiul liber că municipiul Suceava este mult sub demnitatea unei reședințe de județ.

  Mai îngrijită arată Moara, Dumbrăveni, unde totul este pus la ”ață”.

  Nu vreau să fiu răutăcios cu domnul Lungul, dar dacă face o plimbare prin Centru Sucevei sigur va vedea un granit de proastă calitatea, marca ”Videanul”, crăpat, ciobit și cu denivelări.

  Dacă doama Munteanu Teodora sau domnul Lucian Harșovchi și-ar plimba nepoții, copiii într-un cărucior pe trotuarele pavate din municipiul Suceava ar observa că săracii copilași s-ar clătina semn că trotuarul este în valuri, cu gropițe și alte defecte.

  Dacă domnul Lungu ar fi un suporter adevărat al fotbalului sucevean și ar vdea că de ani buni de zile echipa de fotbal al municipiului s-ar zbătea în mizerie morală într-o ligă mult inferioară ,demnă de echipe de comune, fără să pormoveze, cu toate că au avut bani, suporterul Lungul sigur îi va face ”inventarul”sfinților din calendar primarului și nu l-ar mai vota!

  Sunt convins că mulți dintre D-voastră au trecut Podul de la Ițcani și ați observat ce zgomot și cum se clatină mașina mai ales după ”lucrările de calitate” efectuate de către o firmă din Botoșani (cică ar fi o ”iubire nedeclarată” a unui viceprimar).

  Mai departe, îi invit pe domnul Lungu, pe doamna Munteanu și pe domnul Hașovschi să stea într-o casă din zona Petru Mușat pentru a-și ascuții auzul la zgomotul pe care îl face, de ani de zile, un capac de la un canal atunci când trece o mașină.

  Mă uit și nu pricep cum cei care asfaltează străzile din municipiul Suceava, în zona capacelor de la canal, fac ce fac și apar gropi, gropoaie și adâncituri. Sunt semnele că firma respectivă nu are nicio treabă cu asfaltarea, dar cei de la Primăria municipiului Suceava îi acceptă de ani de zile.

  La noi, în Bucovina este o vorbă: ”când tata-i prost și copiilor le merge rău”! Cam așa arată municipiul Suceava de aproape 20 de ani!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.