Căutăm oameni politici

  0
  422

  Suntem o țară europeană, dar cu grave lipsuri la nevoile banale, simple, rezolvate de aliații-partenerii noștri de cel puțin o jumătate de secol.

  Aveam zone întregi locuite care încă nu au apă rece, canalizare, energie electrică, gaz metan, practic suntem cu un minus mare la utilități.

  Încă facem proiecte pentru a cere bani de la UE pentru un banal stâlp de electricitate sau o țeavă care să facă legătura la gaz metan sau apă rece.

  Ce să mai vorbim, în capitala României sunt cartiere întregi care, pe timp de vară, nu au parte de apă caldă, iar noi vrem să stăm la masa Europei alături de Austria, Germania, Franța.

  Din nefericire aceste lucruri sunt știute de mai bine de 32 de ani, dar suntem acceptați în Marea Familie Europeană din câteva motive bine întemeiate: suntem un popor muncitor, harnic, inventivi, buni consumatori, docili, umili și avem bogății-resurse naturale imense.

  Puterea unui stat stă în liderii lui, iar România, momentan, duce dorul după un om politic adevărat.

  Nu ar fi rău dacă am da un anunț, la mica publicitate, în câteva publicații internaționale și care ar suna cam așa: „țară bogată cu oamenii minunați își caută un conducător pe măsură”.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.