Cea mai rapidă clădire construită de către statul român, în ultimii 33 de ani, se află în municipiul Suceava

  0
  267

  Știați că cea mai rapidă clădire construită de către statul român, în ultimii 33 de ani, este situată în municipiul Suceava?

  Are demisol, parter și 4 etaje, structurată pe 1.030 mp și ca spațiul util peste 4.500 de mp. Ca dimensiune se apropie de cea a unui spital normal.

  Așa ca idee, ca și timp de execuție 11 luni. S-a început în noiembrie 2018 și s-a terminat în octombrie 2019 (adică dată la ”cheie” în octombrie 2019, a participat la inaugurare chiar și Președintele României, domnul Iohannis).

  Încet, încet, cred că v-ați dat seama că este vorba de Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava (vezi foto), contruit pe vremea când era manager la SJU Suceava, domnul Vasile Rîmbu, iar așa ca și informație, statul român în 33 de ani de la Revoluție nu a avut capacitatea și nici omul care să construiască ceva bun, util, european, funcțional, deci plus toate dotările (clădirea nu era goală), într-un timp atât de scurt. Cu o asemenea carte de vizită, domnul Rîmbu spune cam totul.

  Nu îmi doresc să-l laud pe domnul Rîmbu, doar am vrut să arăt că mai sunt oameni cu care poți să ai anumite rezultate.

  Cu toții știm că domnul Vasile Rîmbu candidează, la anul, pentru funția de primar al municipiului Suceava din partea PSD.

  Din punctul meu de vedere zic că dacă-l lăsăm pe domnul Vasile Rîmbu să conducă municipiul Suceava, așa numai un mandat, de control, se vor face multe lucruri. Atât trebuie să te întrebi: un om care a dată în funcțiune o clădire, de dimensiunea unui spital, doar numai în 11 luni de zile, cu tot cu dotări, merită să ajungă primar?

  Ca și comparație, spitalul din municipiul Fălticeni s-a terminat după…..30 de ani. Iar cu asta am spus totul!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.