Cineva vrea să distrugă zona Mirăuți

  0
  157

  Zona Mirăuți, parte din municipiul Suceava, de doi ani de zile, de la darea în funcție a Podului Unirii, este zdruncinată zilnic de sutele de mașini care sunt în tranzit.

  Pe lângă zgomotul motoarelor, mai ai parte și de zăngănitul capacelor de canal, care involuntar te face să numeri toți trecătorii cu 4 roți. Poți să le faci adrese celor de la Primăria municipiului Suceava că drept în zece îi doare!

  Nu mai spun că-ți vibrează geamurile de la mașinile mai mari sau cele care trec cu viteză.

  Pe lângă asta mai ai stresanta bucurie de a te întâlni și cu șoferii teribiliști care coboară sau urcă cu viteză, iar cooptați fiind de telefonul mobil se apropie periculos de mult de trotuare.

  Biserica, săraca Biserică Mirăuți are și ea parte de vibrații și sigur într-o zi va fi afectată.

  Nu degeaba în 2000 circulația a fost interzisă în zona monumentului istoric, marcă UNESCO, dar ce să-i faci, astăzi nu mai este IPS Pimen, nu mai este primar de la PSD, ci doar falși iubitori de imagine creștinească, multe diplome fără de valoare și bani, bani mulți.

  ”Noi, nu ne vindem țara”, dar ne vindem credința și oamenii. Cam acesta este sloganul falșilor liberali și a celui care stă pe scaunul lui IPS Pimen.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.