COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  98

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că poluarea apelor din județul Suceava este o problemă destul de serioasă care se transformă, pe zi ce trece, într-un obicei pentru autoritățile locale, iar pentru natură într-un dezastru.

  Am văzut anul trecut pe răul Suceava cum pluteau tone de pești morți fără ca cineva să fie responsabil, am văzut pe rețele de socializare cum arată malurile apelelor din zonele Câmpulung Moldovenesc sau Vatra Moldoviței și nimic concret. Ba mai mult, dacă facem o statistică, locurile cele mai poluate sunt administrate de primari liberali semn că în zona guvernamentală există o protecție serioasă. Credeți că le pasă liberalilor de vază?

  De asemenea, Partidul Verde a avut, sămbătă, 25 martie 2023, în localitatea Rășinari, județul Sibiu, ședința Consiliului Național Extraordinar, unde s-a discutat despre:

  – datele sondajului INSCOP Research, care prezintă creșterea la 2.7% a Partidului Verde și arată printre altele că 90,9% dintre români conștientizează că schimbările climatice există, iar 42,3% sunt de părere că exploatarea pădurilor este principala cauză a schimbărilor climatice.

  – strategia politică pentru anul preelectoral 2023 de creștere pe culoarul verde.

  – informare cu privire la activitatea internațională.

  – prezentarea stadiului sesizării la CCR privind neconstituționalitatea pragului electoral la alegerile europarlamentare.

  Facem o Românie Verde!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.