COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  157

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualul Ministrul al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Petre Daea, nu mai reprezintă de ceva timp interesele românilor, mai ales ale fermierilor români și nici cele ale agriculturii din România, iar din aceste motive ar fi indicat de onorabil să-și prezinte demisia.

  Domnul Daea vorbește frumos, dar nu finalizează ceva constructiv pentru agricultura românească. Noi, verzii suceveni, avem impresia că domnul Ministrul reprezintă interesele unor multinaționale, ale altor state, toate capabile de a distruge agricultura românească.

  Agricultura reprezintă baza, trăirea unui stat sănătos. Nu poți exista, ca națiune, dacă nu ai o agricultură trainică, nu poți exista, ca națiune, dacă nu ai un lider al agriculturii care să te apere de vremurile grele din prezent. Mai pe românește, dacă un ministru acceptă ca cereale străine, care sunt și daunătoare sănătății, să fie scutite de taxe și să fie vândute în țara lui la un preț mult mai mic, înseamnă că este în cârdășie cu cineva, dacă domnul Daea acceptă ca zeci de mii de tone de legume și fructe poluate din afara țării să fie vândute românilor, iar agricultorii români să facă ”grevă în magazine”, atunci domnul Daea nu mai este în slujba românilor. Când mănânci lapte făcut din dopuri de plastic, carne injectată cu diferite substanțe, pâine făcută din grâu contaminat, cașcaval făcut din lapte din plastic, roșii cu gust de petrol sau mere stropite în exces, atunci nu mai ai o națiune sănătoasă și nici un Ministrul al Agriculturii care luptă pentru românii lui. Ca să nu mai spunem, că UE asigură subvenții considerabile fermierilor din Europa, cu excepția României, semn că cineva vrea să distrugă cu totul agricultura românească, iar românii să cumpere plastic sub formă de mâncare pentru a fi mai bolnavi și mai supuși.

  La Mulți Ani celor care astăzi își sărbătoresc ziua numelui!

  Sărbători Pascale luminate și liniștite, creștinilor care sărbătoresc astăzi Paștele!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.