COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  144

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că acea pseudo-expoziției de la Bruxelles, un tabloul care îl înfățișează pe Iisus Hristos încojurat de bărbați homosexuali în ținute de piele, expus la Paralamentul European, este o batjocură pe față venită din partea unor minusculi intelectuali la adresa credincioșilor din întreaga Europă și a Bisericii. Ce caută PE într-o asemenea formultă, este de greu de înțeles?!

  Baza tuturor statelor din Europa este credința și Sfânta Familie, iar nerespectul arătat de o parte din actuala clasă politică din PE față de baza societății face să îndepărtăze milioane de europeni de Uniunea Europeană.

  Noi, verzii suceveni, avem impresia că birocrația de la Bruxelles, care este mai dură și mai coruptă decât cea din România, este structurată din personal curcubitaceist, iar acest aspect va afecta viitorul UE. S-ar putea într-o zi, dacă se mai produc asemenea glumițe de prost gust, ca multe state din Uniunea Europeană să se retragă din iadul creat artificial de către minusculii intelectuali care se hrănesc din buzunarele europenilor și nu cred în Sfânta Familie și Biserică.

  Mini intelectualii de la Bruxelles pot face expoziții personale în case private, unde pot expune ce vor ei, dar nu într-o zonă care reprezintă simbolul Europei!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.