COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  120

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că singura politică câștigătoare, cu un real succes în Europa (și care poate crește în România), este cea verde, cea ecologistă.

  La noi, în România, un partid verde nu a mai intrat în Parlamentul României pe ”picioarele lui” de 30 de ani.

  Mișcarea verde din România este fragmentată. Partidul Ecologist Român este capturat de către actualul lider de ani de zile, iar din nefericire Partidul Verde din România nu reușește să-și găsească o traiectorie politică, adică să adune voturi pentru a trece de 5%. Șansa partidelor verzi-ecologiste constă în unitate, dar din nefericire nu se vrea acest aspect, deci reușită pe acest palier este zero. Orgolile personale ale unor mini lideri politici, la mini partide, nu vor reuși să facă o politică la scară națională.

  De asemnea, noi, verzii suceveni, propunem ca Noaptea Muzeelor să se transforme în Nopțile Muzeelor. Această zi, Noaptea Muzeelor, este un real succes, iar an de an, românii trec pragul muzeelor în număr din ce în ce mai mare. Acest lucru nu-i rău și trebuie încurajat, chiar dacă statul român pierde puțini bani (nu încasează un bilet), dar câștigă prin încurajarea culturii, fapt ce se va vedea în timp.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.