COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  125

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că mărirea prețului cu cel puțin 65 la sută la carburanți, energie electrică, gaze naturale și o impozitare mai mare a locuințelor, toate solicitarea de către Banca Mondială guvernului României (dacă-i adevărat!?), este cel mai josnic și primitiv mod de a face rost de bani. 

  Orice instituție financiară națională sau internațională care este condusă de lideri slabi pregătiți, supuși și fără viziune, pot ridica nivelul taxele. Cei puternici caută soluții care să nu umilească o națiune. Bine, BM are rădăcini în trecut, în istorie, fiind încă o „zonă” mai dură.

  Prin aceste decizii impuse de Banca Mondială guvernului României, justificate într-un mod feudal, îi va săracii și mai mult pe români, dar îi va îmbogăți mai mult pe alții.

  Noi, verzii suceveni, considerăm că România nu trebuie să devină cobaiul supus a unei instituții financiare oricare ar fi ea doar de dragul unor împrumuturi care se duc doar spre pensii speciale și alte interese politice dubioase.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.