COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  716

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că un primar, adică un ales local, nu a moștenit de undeva funcția și nici nu trebuie să stea decenii pe postul de primar. Chiar dacă sunt aleși pe o perioadă de 4 ani, aceștia pot fi schimbați mai devreme, dacă populația își dorește.

  La Sectorul 1 de exemplu, se pot strânge semnături pentru demiterea primarului Armand, asta până la finalizarea anchetei furtului de voturi și bineînțeles a procesului.

  Am văzut pe rețelele de socializare că mulți suceveni, inclusiv partide din CL, nu-l agrează pe primarul municipiului Suceava și de aceea noi, verzii suceveni, propunem strângerea de semnături pentru demiterea primarului municipiului Suceava. Îi îndemn și pe sucevenii din alte localități să pornească demersurile de suspendare a primarilor lor. În Comuna Todirești, de exemplu, unde primar este liberal, se doarme liniștit în primărie, iar din acest motiv trebuie pus în ”priză” actualul primar sau să-l schimbăm dacă iubește mult somnul. În zona de munte, unde primarii sunt în mare parte de la PNL, iar de acolo lemnul pleacă ”speriat”, putem schimba primarii, dacă nu au chef de făcut treabă, ci doar se ocupă de exploatări forestiere și chiar de combinat lemnul. Primarii trebuie să înțeleagă că sunt în slujba cetățenilor, nu invers.

  Pentru o reușită de 100% așteptăm să se alăture, în primul rând, partidul cel mai vocal, cel care susține ”Fără penali în funcții publice”. Au prefect și pot ajuta mai repede la suspendarea primarului sau a primarilor din județul Suceava, dar suntem convinși că niciodată USR nu va face așa ceva. Ei sunt genul de politicieni care spun multe și fac foarte puțin. Poate ne contrazic!

  Mai mizăm și pe sprijinul PSD, ProRomânia, PMP, UDMR, iar împreună cu sucevenii putem schimba sau măcar să-i punem la treabă pe primari.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.