COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  109

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că dorința Guvernului Ciolacu de a face reducere la bugetul muzeelor din România prin închiderea unui număr de aproximativ 50 % din Muzeele Naționale ale României, echivalează cu o crimă la adresa culturii naționale. Seamănă cu un atentat împotriva Istoriei Poporului Român.

  Un politician are obligația de a proteja cultura neamului, de a proteja istoria neamului, iar ceea ce își propune a face actualul Prim-Ministru al României, domnul Marcel Ciolacu, este tocmai invers. Îi place să distrugă, de parcă ar fi într-un război cu propria țară.

  Un lider politic inteligent propune soluții de colectare a taxelor și a impozitelor, nu tăieri într-o zonă sensibilă fără putere de răspuns. Dublează valoarea de strângere a tva-ului, scapă de tinerii pensionari angajați pe bani enormi de mulți la stat, impozitează pensiile speciale, fă proiecte europene, dar lasă cultura să-și vadă de viața ei.

  Noi, verzii suceveni, am spus-o și o vom mai spune: România este o țară super bogată, dar prost condusă politic. Cel mai slab administrator al Românie este și va rămâne statul.

  Din nefericire, niciun politician nu vrea să gândească, să ia măsuri reale pentru a consolida bugetul României. De fapt, niciun politician din România nu gândește românește!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.