0
    152

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că județul Suceava, cu domnul Gheorghe Flutur în frunte, devine tot mai izolat în România. Ne pleacă companii aeriene mari, semn că nu suntem la un standard acceptat de Europa, nu sunt investiții serioase pentru a aduce locuri de muncă, nu avem siguranța în stradă, în trafic, toate aceste semne ne arată că suntem un județ fără o conducere puternică, înțeleaptă și pentru suceveni.

Județul Suceava, de când este domnul Flutur președintele Consiliului Județean, a crescut pe două direcții negative: prin construcția unei gropi de gunoi pe un vârf de munte, respectiv Mestecăniș (sprijintă puternic și de consilierii județeni din PSD), devenită celebră în Europa pentru prostia alegerii locației și prin furtul de lemn pentru a îmbogăți o companiei austriacă (semne arătate chiar de televiziuni vorbitoare de germană). În rest, din nefericire, județul Suceava este economic jos de tot.

Și municipiul Suceava este cenușiu de decenii, semn că actualul primar liberal, prieten cu domnul Flutur, trebuie să-și găsească o altă profesie. Domnul Lungu poate fi un bun manager la o firmă privată sau un șef de serviciu excelent ori un puternic dascăl la vreo biserică! Mai are timp să ne arate ce alte calități și vocație are, dar nu cea de primar.

Viața noastră normală de zi cu zi, ne este afectată de viața politică, mai exact de calitatea liderilor locali politici. În 2024 avem posibilitatea de a modifica ”harta politică din județul Suceava”, iar acest lucru nu trebuie uitat.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
    Filiala jud. Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.