COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  87

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că de vreo 3 săptămâni sucevenii sunt chinuiți cu ”marea asfaltare”. Lucrările sunt efectuate noaptea, deci este un lucru pozitiv, dar din păcate sunt multe aspecte negative de organizare venite din partea conducerii Primăriei municipiului Suceava unde predomină angajamentele PNL-USR.

  Este peste limita înțelegerii ca din Centru Sucevei și până în Cartierul Mărășești (așa vreo doi kilometri) să faci cu un mijloc de transport în comun peste o oră. Cineva în mod voit își bate joc de suceveni, iar la anul sigur le va cere votul și iarăși va minții că ”totul va fi bine”. Binele acesta este doar pentru câțiva din apropiații primarului și celor doi viceprimari. Restul sunt fraierii de servici.

  Noi, verzii suceveni, considerăm că modalitatea prin care sunt tratați sucevenii de către cei care conduc primăria municipiului ne face să gândim ca la Suceava s-a instaurat un fel de ”dictatură feudală liberală-useristă” care neaparat trebuie înlăturată. Altfel riscăm să ajungem, ca și trai, ca și viață, în evul mediu, culmea în secolul XXI.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.