COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  140

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că cea mai mare avere pe care o are un stat, o societate, este resursa umană.

  Pentru a reuși să aduci la un nivel acceptabil un profesor, un economist, un inginer, un medic, un funcționar public, un tâmplar, un electrician, un telefonist, un zidar, un zugrav, îți trebuie ani buni de zile, iar dacă nu ai grijă de persoana respectivă, de profesionist, adică să-l plătești sau să-l respecți pentru ceea ce faci, îl pierzi.

  Din nefericire la noi, la români, actuala clasă politică îi fugărește pe adevărații profesioniști, aducînd persoane umile și nepregătite tocmai pentru a le manipula, a le folosi. Și asta doar de dragul combinațiilor sau al controlului. Este trist să mai vezi că ai și parte de directori, manageri, etc, etc care nu au habar de legislație, de obiectul muncii. Sunt doar regimentați politic, afiliați unui crez personal doar pentru a pune mâna pe putere. Și mai au ceva: costume scumpe, salarii mari, minte puțină.

  Uitați-vă la o primărie ce se întâmpla când te întâlnești cu un funcționar public slab pregătit, fără un vocabular șlefuit sau la consiliul județean, ori mai grav la un spital.

  Noi, verzii suceveni, considerăm că este timpul ca statul român să investească serios în oameni.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.