COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  175

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că dezvoltarea economică a județului Suceava merge în ritm de melc obosit.

  Nimeni nu dorește să investească într-o zonă care se învecinează cu vechiul URSS, iar asta nu-i de ieri sau de astăzi, ci de mai bine de 33 de ani.

  Singura ”investiție”, care culmea este ocrotită politic la nivel local, național și european, se află într-o așa-zisă industrie a lemnului făcută de o firmă austriacă, care de fapt este un gest de a mascat un masacru al pădurilor din zonă. Austriecii au știut întodeauna să se impună.

  Județul Suceava are șansa de a se ridica doar dacă cineva, din zona politică, poate să spună ceva inteligent la Bruxelles (nu de genul unei gropi de gunoi pe un vârf de munte cum au făcut liderii PSD și PNL).

  Povestea Autostrada Nordului este una frumoasă, care depide tot de UE și intereseul acestora. Dacă UE vrea să ajute mai departe Ucraina, autostrada se va finaliza, dacă nu, România nu are puterea financiară de a investi miliarde de euro într-o zona unde economia este la pământ, iar rusul ne suflă în ceafă.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.