COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  129

  Partidul Verde filiala județeană Suceava susține protestele fermierilor din România. Noi, verzii suceveni, suntem alături de toți fermierii nemulțumiți din țară.

  Fără munca fermierilor, fără sacrificiul făcut de dumnealor, nu mai avem parte de o mâncare cât de cât sănătoasă, ci doar ceea care ne oferă, de exemplu, Turcia, Polonia sau Ucraina.

  Din nefericire, Guvernul României nu este interesat de nevoile fermierului român, ci este supus interesului dictat de la Bruxelles. Suntem în UE, dar trebuie să avem grijă de ai noștrii. Domnul Marcel Ciolacu reprezintă România peste hotare, doar după ce a fost votat de către români. Să nu uite treaba asta! Nu austriacul la ales deputat, prim-ministru, ci românii!

  Toată lumea știe că grâul din Ucraina de exemplu, care nu este atât de superior cum este al nostru, este mult mai ieftin. Costurile de producție a grâului din Ucraina este mult sub cel produs de către fermierii români, iar de aici pleacă o problemă.

  Nu știm cine este actualul Ministru al Agriculturii, dar după cum se „mișcă” este un necunoscut.

  Agricultura din România are nevoie de sprijin. Fără un real ajutor, fermierii efectiv sunt aruncați la ”gunoi”, iar restul țării va avea de suferit.

  Noi, verzii suceveni, considerăm că fermierii din România merită un mai mult respect care trebuie să vină din zona guvernamentală, dar când ai parte de o coaliție politică supusă altor interese, deci politicieni din plastelină, atunci viața grea se instaurează repede.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.