COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  135

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că seva poporului român, puterea națiunii române, vine de la cel care a muncit pământul, adică din magnificul, unicul și divinul cuvânt intitulat ȚĂRAN.

  Din rândul țăranilor s-au ridicat cei mai mari conducători, lideri, scriitori, compozitori, inventatori pe care i-a avut poporul român.

  Burebista, Menumorut, Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru cel Bun, Mihail Kogalniceanu, Aurel Vlaicu, Mihai Eminescu, Ion Creangă, Ecaterina Teodoroiu, Ion Nistor, cu toții au avut părinți, urmași, care proveneau din nobila familie intitulată ȚĂRANI astăzi FERMIERI.

  Noi, verzii suceveni, credem că fără această mândră categorie socială nu se construia statul român.
  Din nefericire, fermierul român, astăzi, este umilit chiar de către rudele lor care se numesc ”marea clasă politică românească”, dar pe care o intitulăm ”parveniții”.

  Fără legi drepte, fără o finanțare cu adevărat europeană, fermierii români nu pot supraviețui, iar dacă aceștia dispar, cu toții vom avea probleme cu hrana, adică într-un final cu sănătatea.

  De asemenea, noi, verzii suceveni, am observat că România este în fierbere, din cauza lipsei unui echilibru financiar între clasele sociale. Sunt angajați ai statului, care nu fac nimic bun pentru poporul român, dar se scaldă în bani, vezi cei de la ASF sau alte instituții subordonate guvernului. Aceștia au lefuri mai mari decât a Președintelui României și nu este normal. Trebuie făcut un echilibru finaciar în România pentru o normalitate. Cu greu vom înțelege actuala gândire haotică în privința salarizării pe care guvernul CC, adică guvernul Ciolacu-Ciucă o aplică.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.