COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  120

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că trebuie să existe un echilibru financiar între clasele sociale din România, iar de acest aspect politicul are puterea de a-l realiza.

  Discrepanța dintre salariul unui magistrat și unui inginer este uriașă. Este necesar să se facă o deosebire între aceste categorii sociale, dar nu atât de bruscă, ba mai mult ea merge mult mai departe, inclusiv la pensie.

  Fără un magistrat bun, o țară nu se dezvoltă, fără un inginer bun, magistratul nu are unde să-și desfășoare activitatea, fără un medic bun, inginerul și magistratul la boală clachează, fără un profesor bun, nu poate avea țara un magistrat bun, un inginer bun sau un doctor bun. La fel fără un instalator, electrician, tâmplar bun, nu poate să-și desfășoare munca magistratul, inginerul, doctorul, iar fără fermieri respectați, nu avem pâinea pe masă. Fără un polițist bun, nu poți avea siguranța pe stradă. Fără un militar bun, dușmanii abia așteaptă pentru a te lovi. Toate acestea se leagă între ele, deci trebuie să existe un respect financiar pentru toate clasele sociale. La noi, din nefericire, sunt prăpăstii finaciare între clasele sociale, iar clasa politică are obligația de a face ordine.

  De asemenea, noi, verzii suceveni, aducem o provocare către domnii Simion și Flutur. Dacă sunt așa de puternici, cu soluții, îi așteptăm la o discuție, pe Mestecăniș, legat de acea groapă de gunoi. Dumnealor pot dispune când vor ziua, ora. Noi, știm, că domnul George Simion vine, dar domnul Gheorghe Flutur nu are acest curaj de a da ochii cu oamenii din zonă. Domnul Flutur a fugit tot timpul de subiectul groapa de gunoi de pe Mestecăniș. Este unul la care face tot timpul alergie.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.