COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  92

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că este inadmisibil, astăzi, în București, să regăsești o dublă administrație locală.

  Una este coordonată de primarii din sectoare, iar cealaltă de un primar general.

  Când nevoia de bani este mare, iar împrumuturile se relizează cu dobânzi uriașe, tu, stat român, în loc să subțiezi administrația publică locală pentru a ajuta cetățeanul, mergi mai departe pe o structură uriașă și fără de sprijin pentru români. Este ciudat în București să întâlnești o dublă conducere, o dublă administrație, unde efectiv sunt pompați, cheltuiți, bani mulți și culmea, nici nu-l ajută prea mult pe omul simplu.

  Noi, verzii suceveni, mergem pe vaianta renunțării la o dublă conducere a Bucureștiului, iar pentru asta trebuie modificată legislația și adusă la nevoia și cerința omului de rând. Bine, acest aspect, niciodată nu-l vor face cei de la PSD și PNL, din simplul motiv că încă actualii lideri politici de la cele două partide nu au inteligența și pregătirea pentru anumite reforme administrative. Dacă ne uităm cum funcționează programul de înregistrat factura de la ANAF sau cum se manifestă partea de card de la sănătate vedem exact ”priceperea” actualului guvern.

  Astăzi, este Paștele catolicilor. Hristos a Înviat din partea verzilor suceveni!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.