COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  101

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că viața românului este structurată, în mare parte, numai pe promisiunea de mai bine, iar acest lucru se datorează în primul rând politicienilor de mucava. Din nefericire calitatea omului politic s-a diluat de ani buni de zile. Banii au puterea de a cumpăra diplome, haine ochioase, locuri eligibile, dar nu pot pune în capul unui politician inteligență și pricepere.

  Suntem la al zecelea rând de alegeri după Revoluția din 1989, iar mulți dintre primari ori parlamentari sunt de decenii pe post. Acești iubitori de putere, mare parte din ei, au schimbat partide (deci sunt lipsiți de doctrină), și-au modificat legi, numai pentru a putea rămâne pe funcții, și-au făcut averi frumoase, dar au uitat de binele românilor, au uitat care le este fișa postului.

  Noi, verzii suceveni, credem că un primar, omul care conduce destinele unei comunități, de dragul democrației, trebuie ales cu majoritatea de voturi.

  Dacă în anul 2024 postul de primar se ocupă cu o minoritate de voturi, anulând prin lege cel de-al doilea tur de scrutin, practic putem spune că democrația din România, parte a Europei, a fost dosită în spatele unei legi pline de interese de grup.

  Culmea puterii: alegi un primar, din primul tur, cu voturile cele mai multe dintr-o prezență subțirică, iar ca să-l destitui îți trebuiește să deții o majoritate!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.