COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  335

  Partidul Verde filiala județeană Suceava cere explicații guvernului în privința creșterii prețului la pâine, în condițiile în care, anul acesta, avem o recoltă mândră la grâu.

  România este cel mai mare exportator de cereale din UE, dar suferă după pâine, prețul ei este mare în raport cu puterea de cumpărare și cu producția, semn că noi, românii, nu avem guvernanți care să ne apere.

  Paradoxal prețul pâinii românești crește invers proporțional cu scăderea calității ei.

  Explicațiile ministrului Adrian Oros referitoare la Bursa Cerealelor nu sunt suficiente: pâinea e tot mai scumpă, cu toate că recolta 2021 la grâu este bună, culmea, mai scade și calitatea pâinii.

  De asemenea, noi, verzii suceveni, considerăm că județul Suceava sau Ținutul Mănăstirilor merită un mai mult respect din partea autorităților locale și naționale.

  O zonă mirifică, plină de istorie, credință, este lăsată să trăiască la un nivel net inferior față de județele Cluj, Mureș, Timiș sau alte zone ale României.

  Avem drumuri în construcții de anul trecut, unele făcute prost, altele abandonate, semn al neputinței tuturor factorilor de decizie.

  Falsitatea unor lideri politici este maximă în județul Suceava. Pozează alături de liderii Bisericii, dar îi lasă pe enoriași doar să supraviețuiască și îi mint necontenit.

  Pădurea este tăiată la greu, o groapă de gunoi a fost amplastă pe un vârf de munte și ei spus ”Hai în Bucovina!”

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.