COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  841

  Partidul Verde filiala județeană Suceava solicită Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna să prezinte detaliat cauzele cheltuirii a doar 67% din bugetul alocat ministerului pe care îl conduce.

  Sunt atâtea restanțe în materie de mediu și cu toate acestea Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se află printre ministerele care au cheltuit bani la un nivel mult sub cel alocat prin Buget.

  Iată ce declara în 13 iulie 2021 Tanczos Barna:Ministerul Mediului are nevoie tot timpul de bani pentru investiţii, iar nivelul sprijinului financiar bugetar nu se compară, cel puţin în ultimii ani, cu cel al problemelor gestionate de minister…”

  În contextul acestei declarații nefolosirea integrală a sumelor din buget înseamnă o dovadă de incompetență crasă.

  Orice ministru în această situație ar trebui să aibă decența demisiei.

  Partidul Verde filiala județeană Suceava cere PNL și premierului să nu mai permită miniștrilor UDMR derapaje doar pentru ca au nevoie de această formațiune pentru a păstra guvernarea.

  De asemenea noi, verzii suceveni, considerăm că activitatea domului Barna la mediu este una subțirică, mai mult de fațadă. Spunem asta în condițiile în care lemnul mai este ”fugărit” de hoți din pădure, iar tupeul acestor este atât de mare încât au curajul de a-și face singuri dreptate când sunt prinși la furat.

  Se simte nevoia unei legislații mai dure în privința recidiviștilor în zona lemnului. Cei care taie ilegal lemnul în cantități mari, sunt protejații partidelor politice, deci implicit și ai UDMR-PNL, iar omul simplu, sărac, vai de mama lui, care se duce prin pădure pentru a strânge câteva vreascuri, acela este dat justiției și prezentat ca model. Legislația făcută de partidelor politice cu tradiții nu este sinonimă cu dreptatea sau cu interesul românilor, ei, adică partidele politice, respectiv axa toxică UDMR-PNL-PSD, fac un scut în fața celor care jefuiesc mai departe pădurea.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.