COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  264

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că există multă falsitate în inima liderilor liberali suceveni. Sunt niște oameni dublicitari care își arată respectul pentru ceva doar cât să sensibilizeze opinia publică.

  Șeful PNL municipiul Suceava și președintele Partidului Național Liberal filiala județeană Suceava pozează ca apărători ai Bisericii din Bucovina făcându-le și donații substanțiale, după care permit ca un loc unde pe vremuri se miruiau domnitorii Moldovei să se distrugă.

  Biserica Mirăuți sau Sfântul Gheorghe din municipiul Suceava, locul unde se miruiau domnitorii Moldovei, locul unde s-a adus prima dată moaștele Sfântului Ioan cel Nou Suceava de către domnitorul Moldovei Alexandrul cel Bun, locul de închinare mai vechi decât Mânăstirea Sfântul Ioan cel Nou Suceava a avut liniște până când dl. Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a permis să se facă o variantă de circulat în municipiul Suceava după terminarea Podului Unirii. Vibrațiile provocate de sutele sau miile de mașini care tranzitează zilnic zona, vor afecta acest simbol al credinței și al Sucevei, bineînțeles și locuințele din zonă.

  De asemenea Partidul Verde filiala județeană Suceava solicită Ministerului Justiției accelerarea procedurilor privind soluțiile pentru specializarea urmării penale a infracțiunilor de mediu prin pregătirea profesională a magistraților și compunerea unei structuri de parchet care să gestioneze infracționalitatea de mediu.

  Reconfigurarea unei politici penale în materie de mediu nu mai trebuie să întârzie.

  E nevoie de o ripostă severă la multiplicarea și gravitatea infracțiunilor de mediu.

  Grupurile de lucrul constituite la  nivelul MJ ar trebui să își intensifice activitatea în direcția găsirii soluțiilor valide pentru transpunerea în realitatea legislativă și în viața de zi cu zi  a structurilor care să lupte eficient împotriva crimelor de mediu.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.