COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  201

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualul primar al municipiului Suceava, are dorința de a distruge o parte din istoria Moldovei.

  După ce a făcut parcarea subterană, în perioada PDL, trecând peste anumite ruine descoperite vis-à-vis de clădirea unde se află birourile de la E-ON și Casa de Cultură Suceava, mai urmează ca o locație istorică să fie distrusă. Și anume adică Biserica Mirăuți sau Biserica Sfântul Gheorghe, locul unde se miruiau domnitorii Moldovei.

  De aproximativ doi ani de zile, de cînd s-a dat drumul la o variantă de circulat, care are ca trecere zona Mirăuți și Petru Mușat pe Podul Unirii, zilnic sute și sute de mașini, într-o viteză neplăcută, trec prin acele locații producând vibrații care dăunează Sfintei Biserici, locuințelor, și siguranței locuitorilor, dar primarul Sucevei, dl. Ion Lungu, se face că nu vede, nu pricepe, iar ceea ce-i și mai surprinzător este lipsa unei reacții din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

  De asemenea, noi, verzii suceveni, cerem coaliției să oprească falimentarea companiilor românești generată de creșterea aberantă și nejustificată a prețului la energie.

  Este evident că este nevoie de o reglementare a jocului pieței în domeniul energiei, joc care afectează grav atât consumatorii casnici cât și firmele românești.

  PSD, PNL și UDMR, veți fi judecați în funcție de modul în care veți gestiona această problemă.

  Obiectivul nu este acum impunerea cu forța a unor principii economice care să nesocotească grav realitatea din teren.

  Trebuie salvate companiile și evitată explozia socială.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.