COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  186

  Partidul Verde filiala județeană Suceava cere partidelor parlamentare să renunțe în solidar la majorarea subvenției parlamentare conform OUG din septembrie 2021.

  Revenirea măcar la pragul anterior acestei OUG, care a majorat cu 90 000 000 lei subvenția pentru partide, ar fi un gest de o minimă moralitate pentru partidele parlamentare.

  Într-un an foarte complicat economic și social renunțarea fie și parțială la unele privilegii de către partidele parlamentare se impune.

  Partidul Verde filiala județeană Suceava solicită partidelor din parlament precizarea transparentă a destinației banilor din subvenții; românii au dreptul să știe către ce firme, grupuri de media merg acețti bani publici și în ce constă contractele respective.

  De asemenea, noi, verzii suceveni considerăm că trebuie făcută o modificare a locației unde va funcționa viitoarea Facultate de Medicină din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare”.

  Universitatea are teren la doi pași de municipiul Suceava, iar dacă costul utilităților sunt un impediment în dezvoltarea acelei zone, noi, verzii suceveni, ne oferim să sprijim conducerea USV Suceava pe acest palier.

  Construirea facultății în curtea spitalului reprezintă o aglomare a acelei zonei, ca să nu mai spunem că există legislație prin care spitalul este obligat să aibă o suprafață de mp/pat pentru a obține autorizație de funcționare de la DSP.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.