Comunicat de presă

  0
  170

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că Marcel Ciolacu, liderul PSD, face un joc de glezne legat de taxarea marelor companii de frică să nu-ți piardă puterea politică pe care o are. Domnul Ciolacu știe foarte bine că cine e supus intereselor externe rămâne președinte, cine e rebel la reciclare ajunge, vezi modelul Dragnea care este dat drept reper.

  Partidul Verde filiala județeană Suceava susține taxarea suplimentară a celor peste 300 de companii cu peste 100 de milioane de euro cifra de afaceri. Nivelul de taxare ar trebui să fie de minim 1,5 % din cifra de afaceri.

  Cerem PSD, care se ”pozează” ca un partid social și vine în contradictoriu cu liberalii născuți din ideile nocive politice ale lui Petre Roman, cel care a dus România la pierzanie, să demonstreze că drumul de la vorbă la faptă este scurt, iar această măsură va deveni repede realitate.

  Dacă marele Marcel Ciolacu nu-și va respecta vorbele, se va dovedi a 1000 a oară că PSD semnalizează stânga și face dreapta atunci când trebuie să impoziteze capitalul pentru a putea finanța proiecte vitale în sănătate și educați românilor, ba mai mult, liderul social-democrat a ajuns vizibil un obiect de decor manipulat foarte ușor de foștii pediști-pedeliști conduși la vedere de dl.Iohannis.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.