COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  157

  Partidul Verde filiala judeană Suceava consideră că este timpul să se stopeze angajarea clientelei politice proveniți din axa nenorocirii PSD-PNL-UDMR.

  Guvernul 50 de bani, PSD-PNL-UDMR, continuă să aducă în ministere, autorități de reglementare, agenții guvernamentale etc. pile politice pe salarii de lux din bani publici.

  Verzii suceveni protestează împotriva angajării unor oameni pe posturi plătite cu 7.000 – 10.000 – 20.000 – 30.000 de euro fără a avea calificarea necesară pentru aceste poziții de conducere.

  Cerem domnului Nicolae Ciucă, Prim-Ministru României și domnului Klaus Iohannis, Președintele Românie să ia măsurile legale care se impun pentru a stopa sifonarea banilor publici în buzunarele clientelei de partid.

  Instituții precum ANRE, ASF, dar și CEO, ANAF, Regiile de Stat, TRANSGAZ colcăie de pile politice, de incompetenți care încasează lunar salarii cu mult peste cel al Președintelui României.

  Este total inacceptabil ca Directorul General al unei companii-monopol, TRANSGAZ, în care 58% din acțiuni sunt deținute de către stat, să aibă venituri salariale din companie de cca 27.000 de euro lunar!

  Salarii fără nicio justificare reală, cu atât mai mult cu cât acest director general nici măcar nu are o diploma universitară de profil, el fiind absolvent al Facultății de Inginerie Economică, Management și Dezvoltare Rurală la Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară București, o specializare  inadecvata în raport cu obiectul de activitate al Transgaz.

  Este la fel de inacceptabil ca un inginer mecanic, fost senator PSD si candidat PMP (Radu Cosmin Preda) să fie numit recent Director General Activități Suport la ANRE cu o leafa lunara de 7.000 de euro.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.