COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  147

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că ASF ar trebui să vegheze mai mult la transparentizarea pieței de asigurări.    

  Industria de asigurări pare tot mai mult o fabrică de spoliat companii și oameni. Încrederea consumatorilor este tot mai scăzută ceea ce nu folosește nici societății, nici industriei în sine. Sentimentul că industria asigurărilor creeaza profituri pe termen scurt și dăune pe termen mediu și lung este tot mai prezent. La fel ca și în cazul companiilor manufacturiere care afectează mediul creând valoare pe termen scurt pentru acționari și clienți, dar efecte nocive pe termen lung.

  Competiția absurdă de pe piața asigurărilor ar trebui să lase loc transparenței și informării corecte a opiniei publice.

  Afacerea asigurărilor poate și trebuie conectată mai mult la viitor.

  De asemenea, verdele reapare pe scena politică românească și se așează într-o nouă formulă după un Congresul PV din data de 3.09.2022.

  Culoare verde este una plăcută, una care face trecerea de la cald la rece, dar agreată. Te face să te simți bine. Să nu uităm cât de frumoasă este natura înverzită, verde!

  Verdele pe scena politicii românești, vine numai din direcția  Partidului Verde, care este și membrul al Mișcării Verzi Ruropene, Green Party.

  Fondat în 2005 de regretatul Gheorghe Ionicescu, Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace!, Partidul Verde România a avut o continuitate pe scena politicului din România, e drept ușoară, chiar transparentă, dar vizibilă pe unele zone ale țării.

  Aici, noi, verzii suceveni, aducem mulțumiri domnilor Constantin Damov, Silviu Dumitru, Florin Călinescu, Garcea, Ionuț Dolănescu, Drăgănescu, Mirel, oamenii care au fost apropiați de verde, de efectele lui și de o continuitate pe acest culoar.

  După Congresul Partidului Verde, o echipă nouă și-a făcut apariția coordonată de domnul Marius Lazăr și doamna Lavinia Cosma.

  Succes, verzilor!

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.