COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  154

  La nici 4 ani de la Reîntregirea României, pe 15 octombrie 1922 la Alba Iulia au fost încoronați, adică recunoscuți de către Istorie și de către lumea întreagă, Rege Ferdinand și Regină Maria.

  Noi, verzii suceveni, credem după 100 de ani de la cel eveniment istoric, că singura soluției de salvare a României și a românilor rămâne mai departe monarhia constituțională.

  După Revoluția de la 22 Decembrie 1989, Republica Socialistă România trebuia să revină, conform istorie, conform firescului, conform normalului, la monarhie constituțională. Astfel se făcea o dreptate divină istorie și milioanelor de români uciși sau batjocoriți de către conducerile comuniste.

  România a avut, în ultimele 3 decenii, 4 președinți, mulți dintre ei foști comuniști, turnători sau vasali altor interese total străine românilor (cu mici momente sau excepții).

  Imaginați-vă cu arăta astăzi România cu un rege care era verișor cu Casa Regală a Marii Britanii, a Belgiei, câte uși putea deschide regretatul rege, Mihai I, pentru a face bine românilor, iar noi, am avut parte numai de lideri opuși firescului.

  După moartea regelui Mihai I, continuitatea Case Regale din România este total afectată, practic în viitorul apropiat poate deveni nulă. Dacă ar fi să ne uităm la Constituția din 1923, ea are o șansă, chiar dacă cineva din Casa Regala nu-și dorește așa ceva, adevărul furat nu stă departe de oameni.

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că se impune, de dragul adevărului, de dragul dreptății cerute de către victimele comunismului și a istoriei, un referendum prin care să se decidă forma de guvernare a României. Poate, mulți dintre D-voastră, veți spune că avem o Constituție unde se specifică ceva, dar care a fost propusă sărind peste voința poporului.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.