COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  572

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că alianța politică actuală, ce ne conduce viața și traiul, formată dintr-un conglomerat de partide cu doctrine, principii total diferite, au o ură împotriva clasei muncitoare din România, iar acest lucru se vede foarte bine prin faptul că vor să modifice condițiile de pensionare, adică să mărească vârsta de pensionare.

  Mai în glumă, mai în serios, pentru PNL, USR și UDMR, muncitorii români sunt nemuritorii din Europa. Se pot pensiona, după statisticile și mințile odihnite ale miniștrilor actuali, și după vârsta de 70 de ani, cu condiția ca salariu minim pe economie să nu fie modificat. Sloganul lor este simplu: ”ai bani puțini, trăiești mult!”

  În România pe partea de pensionare nu se împarte încă dreptatea. Cei care-și ”rup oasele” munceasc până după 63 de ani și au o pensie mică, iar cei care dau cu ”clanța și ascultă după uși” la 45 de ani au câteva pensii mari încasate, mai ocupă și o funcție de secretar de stat, iar acest lucru s-a întâmplat exat după ce un pdl-ist, primar de Cluj, a ajuns Prim-Ministru.

  Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, lucrurile trebuiesc, pe zona pensionării, echilibrate. Este inadmisibil ca un om care iese la pensie la vârsta de 45 de ani să aibă de 5, 6, 7 ori mai mare pensia decât cel care iese la 65 de ani, iar ca și contribuție totul să fie pe invers.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.