COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  141

  Verzii Europeni au promis că sprijină România să adere la Spațiul Schengen și se țin de cuvânt. Noi nu apelăm la vorbe frumoase, cum fac reprezentanții PNL, PSD și UDMR din România.

  Iată exemplul cel mai palpabil. Vicecancelarul Werner Kogler, liderul Partidului Verde din Austria, membru în coaliția de guvernare, susține adererea României la Schengen și respinge veto-ul anunțat de Ministru de Interne (Gherhard Karner este un politician de centru-dreapta, similar PNL Ciucă).

  Dacă celelalte formațiuni politice europene mint și votează impotriv noastră, iată că Partidul Verde nu se dezminte.

  În România, din nefericire, partidele politice de la guvernare nu vor să facă front comun în toată Europa, la baza guvernelor. Reprezentanții Vezilor Europeni, când au venit la noi acasă și s-au întâlnit cu conducerea Partidului Verde, au promis că vor sprijin România prin toate mecanismele legale.

  Dacă te uiți prin guvernele celorlate state europene, vei vedea cum cei de dreapta, care țin de Grupul PPE, reprezentat în România de liberalii conduși de domnul Ciucă plus UDMR ori cei de stânga, adică Grupul Socialiștilor din PE, cu PSD Ciolacu, nu au spus răspicat același lucru ca Partidul Verde.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.