COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  150

  În perioada 2-4 decembrie 2022 se desfășoară la Copenhaga cel de-al 6-lea Congres al Verzilor Europeni. România participă cu o delegație formată din 4 persoane. Cei doi coopreședinți ai Partidului Verde România, Marius Lazăr și Lavinia Cosma, președintele executiv PV România, Adrian Dohotaru și Silvia Dumitrache copreședinte PV Diaspora.

  Pentru județul Suceava se va întâmpla un lucru normal și frumos. Delegația Partidului Verde va prezenta situația acelei rușini naționale, adică istoricul groapei de gunoi de pe Mestecăniș.

  România, pe zona verde, pe zona ecologică, are multe de rezolvat, dar se pare că până și președintele României le ignoră în totalitate. Una zice când iese în lume și alta face acasă.

  De exemplu, furtul lemnului, care poate s-a mai diminuat în raport cu ceea ce se întâmpla cu 10 ani în urmă (pe austrieci îi doare rău de tot), din nefericire el tot încă nu a fost domolit.

  România mai are silvicutori onești, polițiști cinstiți, dar plătește o grămadă de obedienți care    s-au aciuat prin ogrăzile ocoalelor silvice și ale poliției, iar aceștia sunt sprijiniți de politic necondiționat. Cei mai mulți dintre ei, dintre nulități, sunt acoperiți de PNL, urmează UDMR și PSD, iar domnul Iohannis știe, dar se face că nu vede, nu pricepe.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.