COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  143

  La Mulți Ani!

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actuala coaliția de guvernare do-re-mi, compusă din PSD-PNL-UDMR, a izbutit în 2022 să nenorocească 35.368 de firme,         aducându-le la faliment, reușind să crească cu 25% numărul firmele dizolvate față de anul 2021.

  Dacă vă gândiți de ce se închid firme pe capete în România, ar trebui să vă duceți să aflați problemele cu care se confruntă acești patroni: scumpiri majore la utilități, birocrație, corupție, taxe majorate.

  Partidul Verde filiala județeană Suceava solicită Guvernului să nu-i abandoneze pe cei care contribuie cu taxe și impozite la bugetul statului. Considerăm că este important ca firmele mici și mijlocii să fie ajutate în această perioadă dificilă în principal prin susținerea investițiilor pe care acestea le fac în energiile verzi și digitalizare.

  De asemenea, noi, verzii suceveni considerăm că decizia domnului Daniel Nicolăescu, șeful Romsilva, de a deschide noi drumuri forestiere prin pădurile patriei este una eronată care va duce la o distrugere și mai mare a pădurilor virgine (avem păduri virgine cu arbori seculari, încă mai păstrăm o biodiversitate variată în pădurile noastre), deci implicit și o micșorare a ”aurului verde” din România.

  Construcția de drumuri forestiere s-a dovedit de cele mai multe ori păguboasă pentru natura și om deopotrivă. Drumurile forestiere sunt cele care creează condiții pentru apariția torenților, pentru apariția căderilor de piatră, conducând de cele mai multe ori la adevărate dezastre naturale.

  Ar fi mai indicat ca Romsilva să gestioneze sustenabil actualele drumuri forestiere și să interzică accesul motorizat pe unele dintre ele.

  Partidul Verde filiala județean Suceava

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.