COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  138

  Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că județul Suceava merită o mai bună dezvoltare.

  Județul Suceava de când a intrat pe mâna familiei politice Flutur Stan s-a plafonat, iar din acest motiv sucevenii au de suferit.

  Sucevenii nu mai au industrie, sucevenii lucrează pe bani puțini, adică nu au salarii normale, cum sunt în alte zone ale României, în Ardeal de exemplu, din cauză că nu progresăm.

  Familia Flutur Stan numai se laudă, promit multe, ne țin aplecați în fața dezvoltătii, ne-au construit o groapă de gunoi pe un vârf de munte, îi apără pe cei care fură lemnul din păduri, iar lucrările executate, gen Centura Sucevei ori alte drumuri prin județ sunt de proastă calitate, semn că la mijloc sunt combinații multiple luate de mai multe ori.

  De asemenea, noi, verzii suceveni, considerăm că nepăsarea și incompetența celor de la ASF au dus la scumpirea galopantă a polițelor RCA.

  Românii sunt obligați să plătească asigurarea auto la prețuri duble, uneori triple față de acum doi ani pentru că Autoritatea de Supraveghere Financiară este părtașă la țepele date de firmele de asigurări. După cele trei falimente răsunătoare ale Astra, Carpatica și City, ASF este încă în picioare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

  Politizarea acestei autorități de supraveghere financiară a dus la dezastrul de astăzi. Cei puși să supravegheze sunt majoritatea persoane protejate de familia politică PSD, PNL și puiul lor UDMR, care de 33 de ani distrug România. Aproape 1 milion de euro câștigă pe an acești șefi de la ASF.

  Partidul Verde filiala județeană Suceava solicită depolitizarea ASF și angajarea doar prin concurs au unor profesioniști, care să supravegheze cu adevărat piața financiară din România.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.