COMUNICAT DE PRESĂ

  0
  140

  Am observat că în județul Suceava un lucru negativ, care este destul de dureros, se tot repetă de ani buni de zile. Și anume: cu cât o zonă este mai frumoasă, demnă de promovat, unde te poți relaxa cu o mare bucurie, cu atât mai mult acea locație este distrusă de mâna omului (nu de natură, de animale), de tot te miri cât de proști și primitivi pot fi acea adunătură de oameni. Culmea este că aceștia sunt conduși de primari liberali sau ”binecuvântați” de marea putere politică care provine din familia Flutur Stan.

  Vă dăm două mari exemple: Moldovița și Valea Putnei.

  În zona Moldovița nu-i zi lăsată de la Bunul Dumnezeu ca să nu fie un furt de lemn, cât de mic, dar furt să fie, o poluare de ape, ceva rău, de îți dă impresia că cei care sunt la cârma zonei Moldovița nu pot respira aerul curat de munte fără să nu facă ceva malefic.

  Noi, verzii suceveni, considerăm că Ținutul Moldovița este binecuvântat de mănăstiri, de o mocăniță, de un aer curat și pur, de priveliști unice, dar sunt alterate, acoperite cu mizerii, tocmai de cei care conduc destinele regiunii de ani buni de zile.

  Sătenii din Valea Putnei se luptă de ceva timp ca zona să rămână plăcută. Lângă ei, familia Flutur Stan, doresc să funcționeze o groapă de gunoi, ilegală, pe un vârf de munte, adică pe Mestecăniș.

  Sătenii, reprezentați de domnul Aristinde Maxim, au câștigat nenumărate procese, iar acum maleficii de la PNL-PSD le-au intentat proces peste proces, prin diferite instituții alte statului, pentru a le cere tone de bani, chipurile ca despăbubiri pentru că le-au adus un prejudiciu de imagine. Este o presiune uriașă pusă pe bieții săteni pentru a renunța la procesele și plângerile care mai sunt, legate de acea rușine națională intitulată groapa de gunoi de pe Mestecăniș.

  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

  Filiala jud. Suceava

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.