Cred în iubire, cred în pace

  0
  185

  Oricâtă avere ai avea, atunci când te prinde un conflict militar îți strică în mod inevitabil liniștea, armonia, cu alte cuvinte frumosul devine trist.

  Cu toții spunem că viața are prioritate, că războiul din Ucraina trebui închis, iar pacea și iubirea să triumfe, dar mai marii lumii, cei care au puterea efectiv, adică politicienii perverși împreună cu miliardarii lumii dornici de averi uriașe, hrănesc acest război din Europa.

  Să presupunem că americanii și alte națiuni puternice nu mai alimentează armata ucraineană cu militari, armament plus bani. Ce s-ar întâmpla? Se termină războiul cu o victorie a Rusiei și democrația este învinsă. În schimb nimeni, dar absolut nimeni, din factorii de decizie, nu doresc pe bune, să oprească orice comunicare cu ambele tabere, adică cu Ucraina și cu Rusia. Nu-ți mai dau armament, nu-ți mai cumpăr petrol și gaze, iar atunci chiar că s-ar termina, într-un timp rezonabil, războiul.

  Falsitatea de care dă dovadă șefii din UE plus uitucul de Biden duce războiul pe termen lung.


  Singurii câștigători sunt: marile puteri, inclus SUA și Rusia, multinaționalele, moartea, iar pierzătorii deja sunt oamenii simplii din Ucraina, Rusia, Europa plus cei din American condusă de pensionari, dar într-un final, cu toate strategiile lor (celor puternici) le spun un lucru, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea a Bunului Dumnezeu.

  Cred în iubire, cred în pace!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.