De ce nu cred în oamenii de lângă Florin Cîțu

  0
  571

  Până la Congresul PNL din 25 septembrie 2021 sunt convins că se vor face și desface nenumărate calcule cu cine pe cine susține, de mai multe ori.

  Astăzi, de exemplu, PNL Suceava îl susține pe Florin Cîțu, săptămîna viitoare jumătate din filiala se duce spre Ludovic Orban, ca într-un final toti delegații suceveni să-l aleagă din nou pe actualul președinte PNL.

  Într-un partid politic contează foarte mult cum se leagă prieteniile și interesele. Marile proiecte de țară le faci împreună cu prietenii din partid la un spriț, departe de ochii curioși ai dușmanilor. Cine crede că înțelegerile se fac pe culoarele Parlamentului se înșeală, acolo doar punctezi pentru privitori.

  Unul din oamenii sau susținătorii lui Florin Cîțu este Rareș Bogdan.

  Rareș Bogdan a venit în Partidul Național Liberal prin susținerea lui Ludovic Orban care i-a oferit a doua funcție din partid, adică cea de prim-vicepreședinte. Rareș Bogdan, datorită lui Orban a ajuns europarlamentar. Dacă Rareș Bogdan candida independent pentru Parlamentul Europen nu primea nici 0,5% din voturi, valoarea lui Rareș a fost girată de către actualul președinte al Partidului Național Liberal, fără Orban, fostul moderator de televiziune dacă se lansa în politică pe puterile lui, nu făcea nici cât o ceapă degerată. Să ne aducem aminte că Rareș Bogdan împreună cu Cozmin Gușă au dorit să înființeze Partidul Realitatea, dar văzând că sunt departe de realitatea politică, adică mult sub 5%, au renunțat.

  Niciodată nu am să-i înțeleg pe tipul de oamenii, de genul lui Rareș Bogdan, care după ce sunt scoși în lume, ajutați, sprijiniți, susținuți, promovați, repede îi uită pe binefăcători, ba mai mult trădează și fug cu gura căscată spre o altă persoană, uitând de unde a plecat și cine l-a ajutat. Asemenea oameni pentru mine sunt niște gunoaie care trebuie repede îndepărtate.

  Plus valoarea Partidului Național Liberal a fost dată de numele Ludovic Orban. Să ne amintim ce scor a obținut PNL în 2016 cu Alinuța la putere. 20% a obținut PNL cu Alina Gorghiu, iar în 2020 cu Ludovic Orban 25% în condițiile în care Orban trecuse printr-o guvernare unde virusul l-a măcinat, iar USR cruce îi punea piedici.

  Oamenii declarați ca susținători ai lui Florin Cîțu sunt vechi membri PDL și cei care-și trădează prietenii. Majoritatea din aceștia sunt lipsiți de credință și familiei, iar pentru ei banul reprezintă totul. Cei de lângă Ludovic Orban sunt vechii liberali care au ca și principii credința și familia.

  Nu cred în oamenii lui Florin Cîțu, nu cred în echipa lui. Exemplul cel mai elocvent este Rareș Bogdan, care a mințit încă de la început cu anularea pensiilor speciale, iar mai târziu cu trădarea (sunt convins că-l va vinde și pe Cîțu, nu-i exclus să se întâmple până pe 25 septembrie).

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.