…de climă în schimbare…

  0
  496

  Că nu mai merge vrăjeala cu COVID-ul era de aşteptat, dar pentru că le-a ieşit nesperat de bine din prima, atunci de ce să nu mai încerce cu valuri după valuri? Pentru cei ce şi-au făcut un certificat de erou ducându-se la înţepat se vor mai face valuri succesive de pandemii căci sunt deja clienţi fideli şi ei trebuiesc satisfăcuţi.(Cât le mai merge!…) Aşa că afacerea e în continuă derulare deşi începe să cadă pe planul doi ca interes. Pentru cine nu s-a prins încă, războiul din estul Ucrainei e o continuare a mascaradei. Criza „provocată” este pentru a genera falimetul naţiunilor prin falimentul personal al fiecăruia. Dorinţa gunoaielor mondiale de a fi stăpâni pe absolut tot, peste state, peste proprietatea altuia, peste corpul fiecărui om, se implementează pas cu pas. Doar că lumea începe să mai înţeleagă câte ceva şi au înţeles repede că guvernele sunt marionetele acestor păpuşari ce se cred dumnezei. Ghinionul lor – ce să vezi? Iarăşi ghinion! – este că există o inteligenţă instinctuală pe care oamenii o au, iar ei găsesc soluţii. Chiar şi marionetele nu mai vor să răspundă la comenzile păpuşarilor. Aşa că unele au ieşit din scenă fie prin demisie, fie alungaţi de popor. (A se vedea Marea Britanie, Sri Lanka, Italia).

  Tot din „prăjitura” pandemică a Marii Resetări este şi „reforma alimentară” cerută prin mascarada numită „Schimbare climatică”. Nu cred că nu aţi observat că vi se tot spune în ureche că trăim vremuri toride deşi luna lui Cuptor a fost dintotdeauna aşa, doar că cine are ochii larg deschişi poate spune că au fost veri mult mai cumplite. Dacă am privivi în statistica climatică a anilor precedenţi am constata că anul acesta stă chiar cu mult mai bine decât mulţi dintre cei anteriori. Evident că prosteala este pentru cei ce cred cu sfinţenie că „ce se dă la televizor e adevărat”. V-aş recomanda să-l închideţi măcar pentru trei săptămâni şi apoi veţi simţi minciuna agresivă de acolo imediat ce îl deschideţi. E un exerciţiu pe care vi-l propun: Ieşiţi din televizor, detaşaţi-vă, daţi corpului şi minţii timpul necesar să se reculeagă şi veţi vedea că inteligenţa primitivă, instinctuală vă va avertiza indubitabil aspura circului proliferat pe ecrane! Închideţi-l definitiv şi ieşiţi în aer liber. Tratamentul este dur. precum cel de dependenţă de alcool, droguri etc., dar vă va permite să înţelegeţi ceea ce altfel nu veţi fi în stare să înţelegeţi.

  Prin urmare, gunoaiele mondiale ce se numesc elite, în deplinătatea aroganţei lor (şi şi-au permis să fie aşa pentru că de ei nu a indrăznit nimeni să se atingă) au şi făcut public planul lor. L-au numit „Agenda 2030” şi chiar au scris negru pe alb ceea ce se intâmplă acum. Cei ce încă mai cred în purul hazard al celor trăite, ar face bine s-o consulte. „Elitele” nu s-au sfiit s-o publice pe internet. Ba au făcut şi un monument în statul americat Giorgia, în care au scris pe stâncă că vor să aducă populaţia planetei sub 500 milioane de oameni. Aşadar, chiar mai poţi crede că nu eşti unul dintre cei care trebuie să dispară conform planului lor? Mai gândeşte-te! Totuşi, dinamitarea monumentului şi, în cele din urmă, demolarea lui este un semn pentru omenire şi pentru „elitele”. Primii – că nu sunt singuri, ceilalţi – că „nu mor caii când vor câinii”! Iar dacă fermierii olandezi au început adevăratul război – pentru că adevăratul război este împotriva „elitelor” şi nu impotriva Rusiei – şi vecinii lor s-au solidarizat, cred că păpuşile încep să cadă iar curăţirea de gunoaie abia începe. Europa va fi/ este de fapt teatrul de război

  Probabil că foametea planificată de „elite” va fi o consecinţă a revoltei fermierilor. Face parte din plan sau e doar o consecinţă aşa cum e şi războiul ruso-ucrainaan? În orice caz, foametea e programătă ca scuză a schimbării climatice doar pentru ca să vi se vândă, ca desert, viermi şi gândaci, iar la aperitiv carne tipărită la imprimantă 3D. Nu cred că nu aţi văzut deja reclamele cu Angelina Jolie şi/sau Nicole Kidman îndemnând la consumul de insecte şi viermi! Este clar că este planificat să vi le includă în meniu de vreme ce s-au dedat la a le promova prin reclame cu staruri elitiste, doar că foametea o gândiseră să fie generată altfel, planificat, prin retragerea din rafturi a produselor traditionale şi a le impune pe cele artificiale. Oare le prinde bine revolta fermierilor? Se vor replia conform noii situaţii? Cert este că atelierul de carne artificială al lui Bill Gates (numele căruia se pare că are cifra ghematrică 666) a fost incendiat, aşa că nici el nu-şi poate vinde producţia, măcar în Olanda. De fapt, privind în postările publice, acest individ este principalul promotor al ipocriziei globalizate privind schimbarea climatică, lucrând pe multe planuri: chemical trails, distrugerea fermelor, vaccinarea COVID, fiind inspirat de practica sa de când era softist şi juca cu succes pe piaţa viruşilor şi antiviruşilor informatici câştigând din ambele tabere. Acum a transferat totul la nivel de copy-paste în domeniul medical.

  Războiul abia a început. Probabil că vom fi ţinuţi în întuneric şi frig la iarnă. Cert este că statele nu îşi mai apără cetăţenii iar politicienii îşî arată din ce în ce mai evident ataşamentul lor faţă de păpuşari şi ura viscerală faţă de cetăţean. Unii au făcut compromisuri satisfăcând păpuşarii, alţii nu. Cert este că şi din cei ce au mers pe linia compromisului au cedat. Demisia lor inseamnă mult. Fie că genocidizarea populaţiei este în creştere, fie că şi-au amintit că sunt parte din cei mulţi şi vor fi şi ei, în cele din urmă, sacrificaţi. Dacă păpuşile din fruntea statelor încep să realizeze că nu sunt intangibili, atunci este evident efectul de bumerang al urii şi fricii promovate în ultimii ani. Există o teorie a universului oscilant pe care natura o urmează. E legea pendului, sau a acţiunii şi reacţiunii. Tot ce ai generat rău, ţi se întoarce. Tot ce ai generat bine, ţi se intoarce! Cred că deja a început timpul reacţiunii şi fiecare din noi vom incasa ceea ce am generat.

  Gabriel Todică

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.