De vaccinuri…

  0
  1085

  Ciudat, nu? Cum tulpina delta se duce tocmai în țările cu cea mai mare rata de vaccinare anti CoVid19!

  Este știut că performanța în vaccinare o dețin Israelul și Marea Britanie. Poate că pare o simplă coincidență, dar tocmai în aceste țări încrederea populației în aparatul guvernamental este maximă. Pentru o țară în permanent război, unde guvernul s-a străduit din răsputeri să asigurare siguranța cetățenilor săi, uneori abuzând de drepturi în detrimentul altor etnii, este absolut ilogic ca guvernul să se întoarcă împotriva propriilor cetățeni. Nu cred că nu au fost informați despre gravele inadvertențe medicale a serului „minune”, ci cred că au considerat că țara lor trebui să facă parte din planul CoVid pentru a prinde un loc fruntaș, scopul fiind controlul lumii, nicidecum sănătatea publică pe care o reclamă. Așa că cetățenii Israelului s-au aruncat orbește în plasa vaccinării anticovid sperând în eradicarea „bolii” având încredere totală în guvern. La fel a fost și în UK.

  Românii au norocul de a fi foarte sceptici în privința intențiilor guvernamentale. Cel puțin de 30 de ani sunt pățiți. Așa că planul nu prea a mers aici. Creduli au fost și aici că peste tot, dar românii de rând nu tânjesc pentru un loc fruntaș în acest plan. De aici și frustrarea conducătorilor, pentru, nu-i așa?, aveau și ei de încasat niște comisioane sau poate niște poziții privilegiate în guvernul mondial al pretinsei noi ordini.

  Una peste alta, cum afacerea Covid a adus bănuți buni pentru unii, este lesne de înțeles că e greu de renunțat la un asemenea izvor de bani, așa că, hai cu tulpinile care, ce să vezi?, le cam doare undeva de vaccin. Sigur că sunt mulți ce cred inepțiile astea pentru că oarece adevăr medical e posibil, dar aici e vorba de business curat. „Dacă-mi merge, de ce nu?” Și dacă au fost creduli care au primit serul, de ce să nu le mai dăm? Oricum scepticii sunt greu de convins, te trezești și cu o ripostă ce ridică nivelul costurilor. Așadar, nevaccinații nu-s rentabili, ori vaccinații sunt deja convinși. Prin urmare, să nu vă mire că aceste vaccinuri vor fi declarate ineficiente pentru următoarele tulpini apărute din senin tocmai când s-a îndeplinit satisfăcător „planul la hectar”. Și să nu vă mire că cei mai afectați vor fi statele cele mai vaccinate!

  În rest, vă doresc sănătate… și minte că să faceți față situației!

  Gabriel Todică

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.