Dezintegrarea USR-ului

  0
  252

  Niciodată partidul Uniunea Salvați România nu a fost o formațiune politică cu o „temelie solidă”, ci mai degrabă o adunătură de idei, de oportuniști amestecați cu români creduli care au fost păcăliți de frumusețea tinereții și de înțelepciunea ochilor albaștrii. Bine, dorința liderilor de la USR a fost una clară, precisă. Și anume: obținerea puterii politice pentru a distruge esența poporului român, adică cultura, credința și Sfânta Familie.

  Unii membrii din acest minuscul partid, umflat de neprezența românilor la vot, după ce au simțit gustul puterii, s-au crezut stăpânii lumii, dar repede au fost treziți la realitate de cifrele sondajelor de opinie.

  De curând, organizații întregi useriste au migrat în alte părți, mai ales spre PNL, vezi Prahova, Alba sau răzlețe cazuri, cum a fost cel al senatorului de Suceava, la PSD.

  Dezertările de la USR sunt la început de drum, așa că până la alegerile din 2024 exista varianta ca USR cruce, cum l-am botezat, să primească vizita unui preot pentru a le face un scurt pomelnic de 40 de zile.

  USR cruce a avut o șansă istorică, dar cum s-a întâmplat cu majoritatea partidelor apărute repede, PPDD, ApR, UNPR, ALDE, PMP, etc, etc, acea șansă s-a transformat într-un eșec dezamăgitor.

  Dezintegrarea USR-ului este susținută puternic de PNL și de PSD.

  Și uite așa, iarăși se vor colora în diferite nuanțe anumite „repere” din politica românească care mai ieri strigau mumu PSD, mumu PNL, iar mâine vor săruta picioarele lui Ciolacu sau ale lui Ciucă.

  Ieftine curve mai sunt în politica românească!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.