DIN INIMĂ, pentru SJU Suceava

  0
  518

  Viața ne oferă multe surprize, dar nu întotdeauna plăcute. Așa a fost, pentru mine, ziua de 1 iunie 2022, zi de  sărbătoare mai ales pentru familiile tinere cu copii.

  În urma unui accident fulgerător, garou improvizat, telefon la 112, și echipajul SMURD, în câteva minute a fost lângă mine (oamenii ăștia parcă au zburat! cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima starea de mulțumire, care mă va mai domina multă vreme. SINCERE mulțumiri, maximă apreciere!)

  Cu perfuziile instalate, revenindu-mi din starea aproape de leșin, am văzut clădirea Spitalului Județean.

  Au urmat investigații complexe de specialitate (chiar și Tomograf), pentru stabilirea cu exactitate a nivelului traumei.

  Deși nu pot spune încă: ,,HOPA!” până nu sar șanțul (proverbul cunoscut), sper, din tot sufletul, că piciorul meu se va recupera. Mă bazez pe tratamentele și procedurile aplicate în cele cinci zile de spitalizare, la care și-au adus aportul cu înalt simț al profesiei (Jurământul lui Hypocrat, nu l-au uitat!), medicii (ordinea fiind după momentul intervenției în recuperarea piciorului): dr. chirurg ARCADIE BUZĂ, dr. chirurg PETRU VELNIC, dr. chirurgie plastică, CLARA IBĂNESCU, cărora le aduc mii de mulțumiri și recunoștință, din toată ființa mea.

  Nu le-am uitat nici pe asistentele care au transpus în practică tratamentele indicate de medici: d-na Brândușa, d-na Mihaela, d-na Doamnelor (evident, răspuns sub formă de glumă, la întrebarea noastră!), și nici pe doamnele infirmiere, tuturor calde mulțumiri,  din toată inima.

  Și nu pot încheia, fără a-i aminti pe cei care au schimbat ,,fața” spitalului, dotându-l cu aparate de investigații moderne, renovând saloanele și spațiile adiacente, aceștia fiind (după știința mea), fostul manager general, ec. RÂMBU VASILE, președintele CJ Suceava, GHEORGHE FLUTUR, și actualul manager ALEXANDRU CALANCEA.

  Sincere mulțumiri !

  Suceveni, avem un spital Județean la nivelul celor mai moderne spitale din țară !

                                      Cu profundă considerație,

                          Ing. Energetic, Constantin Hlușneac

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.