Domnul Vasile Rîmbu nu va concedia niciun angajat de la Primăria municipiului Suceava

  0
  93

  Suntem în plină campanie electorală, iar zvonurile false au început să circule prin municipiul Suceava.

  Unul din el, pe care vreau să-l tratez astăzi, este legat de angajații de la Primăria municipiului Suceava și sună cam așa: ”domnul Rîmbu, după ce va ajunge primar, va da afară angajați din primăriei”.

  Cunosc bine acest palier, al angajațiilor care au fost în subordinea domnului Vasile Rîmbu și pot afirma cu toată responsabilitatea că domnul Rîmbu nu a dat pe nimeni afară din servici, nu a concedia niciun om muncitor sau vreo persoană care și-a văzut de atribuțiunile din fișa postului.

  Domnul Rîmbu are nevoie de oameni pentru a-și pune în aplicare modernizarea municipiului reședință de județ, iar pentru asta se bazează pe fiecare angajat de la Primăria municipiului Suceava.

  Fără economiști, bugetul nu se poate realiza, fără ingineri, referenți, lucrările de dezvoltarea, modernizare a municipiului Suceava nu se pot finaliza sănătos, fără angajații de la Spațiile verzi și Poliția locală, Suceava are de suferit.

  Așa că, cei care mergeți pe varianta de a a stresa oamenii cu lozinci de genul ”domnul Rîmbu va da afară angajați din Primăria municipiului Suceava” nu aveți succes din simplu motiv că este o minciună.

  Un primar are nevoie de oameni pentru a dezvolta o comunitate, iar domnul Rîmbu vrea să facă Suceava bine, să o ridice la nivelul secolului XXI.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.