Domnule Președinte, unde vă este dragostea pentru români?

  0
  143

  În toată istoria României moderne nu cred că a existat un președinte mai rece și indiferent cu românii cum este domnul Iohannis.

  În toată istoria României moderne nu cred că a existat un președinte care să stea mai mult ascuns de români prin palate și lux cum face domnul Iohannis.

  În toată istoria României moderne nu cred că a existat un președinte care să fugă de români, un președinte care să nu aibă niciun proiect de țară, iar cu toate acestea a câștigat 2 mandate de șef de stat. Ciudată treabă, să faci nimic, iar la final rezultatele sunt enorm de pozitive. Sunt răutăcios și spun că asemenea „rezultate” le are izbitor de bine și dl.Flutur. Nu degeaba provin din același partid neliberal și anti dezvoltarea.

  Ca și sucevean nu pot să uit ce a făcut dl.Iohannis (sprijinit intens de domnul Gheorghe Flutur) spitalului județean la începutul pandemiei. După ce a premiat și a lăudat la finalul lui 2019 instituția sanitară suceveană, în nici jumătate de an îi retrage premiul, izolează Suceava, fără nicio explicație, umilind cel puțin 110.000 de români. Și culmea, nici până astăzi nu și-a cerut scuze sucevenilor pentru idioțenia pe care a făcut-o.

  Domnul Președinte a preferat, în 8 ani de zile, să-i lase pe austrieci să ne jumulească pădurea, tot pe austrieci i-a lăsat să ne ușureze de bani prin scumpirea carburanților, pe nemții să ne vândă curentul la mega preturi, iar într-un final bietul Iohannis a dat vina pe ruși. De fapt în toți acești ani domnul de la Sibiu a găsit vinovații. În primii 5 ani erau de servici la capitolul vină „ciuma roșie PSD”, iar după ce i-a adus la guvernare „ciuma” au intrat la rând rușii. Deci ați înțeles: răii cei mai răi răspund la numele PSD-rușii, iar binele stă numai la Cotroceni.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.