Echipa lui Cîțu și pietroiul legat de picior

  0
  315

  Am observat că cei din echipa lui Cîțu devin nervoși atunci când sunt întrebați de trecutul actualului Prim-Ministru.

  Am văzut la două posturi TV, unde erau invitați și din tabăra lui Cîțu, un lucru demn de luat în seamă de cei din echipa Orban. În clipa în care s-a pornit discuția legată de amenda primită, cu 20 de ani în urmă, de către Florin Cîțu în SUA, Violeta Vijulie și Alina Gorghiu au devenit brusc neliniștite.

  Dintr-o dată cele două doamne și-au schimbat culoare din obraji semn că nu sunt tocmai în apele lor atunci când au de discutat un asemenea subiect. Trecutul ascuns, pînă la un moment dat, a lui Florin Cîțu, are efectul unui pietroi legat de picior.

  Susținătorii lui Florin Cîțu, după apariția în mass-media a unor aventuri din tinerețe, au început să aibă anumite ezitări în sufletele lor, care se vor adânci pe zi ce trece, în a-l susține sau nu, mai departe, în bătălia pentru funcția de președinte PNL.

  Chiar dacă declarativ sunt 35 de filiale județene PNL care-s de partea lui Cîțu, în realitate nu toți delegații au sentimente paterne, de dragoste nemărginită, față de actualul Prim-Ministru. Sunt convis, de exemplu, că liberalii suceveni nu merg grupați pe mâna lui Florin Cîțu. Poate numai președintele PNL Suceava din simplu motiv că are anumite interese financiare pentru județ, iar pe restul îi doare la 10 metri de mașină de numele Cîțu.

  Numele Cîțu pentru mulți români nu spune mare lucru. Nu dă bine la TV, vorbește neîngrijit, nu răspunde la tot ce este întrebat, fuge de răspundere, iar recomandarea de la ultimul loc de muncă este total neprietenească.

  Bătălia pentru șefia Partidului Național Liberal devine, pe zi ce trece, tot mai interesantă, dar care va șubrezii partidul la final.

  Nume grele din PNL sunt încă alături de Ludovic Orban, cei veniți ”peste noapte”, adică oportuniștii și vechii pdl-iști sunt în tabăra lui Florin Cîțu.

  Bătălia continuă, iar trecutul lui Florin Cîțu poate să-i fie dăunător într-un final.

  Dan Șarpe

  Poză preluată de pe G4Media.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.