Europa la un pas de dezastru

  0
  94

  Cine i-a citit memoriile generalului rus, Pavel Sudoplatov, angajat de bază la temuta securitate KGB, știe că Europa se îndreaptă către un dezastru.

  Fac o scurtă prezentare, un c/v a generalului, sus amintit.

  S-a ocupat de uciderea lui Lev Troțki, a lucrat la îmbunătățirea imaginii în lume a statului comunist, URSS-ului și a lui Stalin, dar punctul culminant al carierei l-a constituit înființarea a sute de celule de spionaj, de sabotaj, în toată lumea asta, inclusiv în România și SUA. Ce-i interesant este faptul că o celulă avea sub zece membri, dar acționau diferit- independent. Membrii respectivei celule nu cunoșteau alți membri sau alte celule. În caz că erau prinși, dispărea o singura celulă de spionaj, dar rămâneau active altele. Profesionalismul și inteligența de care a dat dovadă Sudoplatov a făcut cu adevărat ca serviciile rusești de spionaj și contraspionaj să fie puternice. Acele celule de spionaj, la timpul potrivit, și-au bine treaba, iar odată activitate mergeau până la capăt.

  Că orice carte, sunt convins că memoriile generalului Sudoplatov sunt puternic romanțate pentru a fi mult mai atrăgătoare, dar esența, scheletul cărții a fost construit pe o realitate.

  Cine crede că prin sprijinul puternic acordat Ucraineni de multe state, va duce la o victorie rapidă și sigură a Kievului în confruntarea cu Rusia, se înșeală, iar după ce va îl citi și pe generalul Sudoplatov sigur va pricepe de ce.

  Franța, Israel și Germania a înțeles că Europa se îndreaptă spre dezastru și sunt foarte precaute în sprijinul militar acordat sau neacordat Ucrainei.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.